ЗА НАС

….Сајт за наутика…

  • посредување за изнајмување на едрилици, бродови
  • новости во наутиката
  • информации околу наутика
  • искуства за наутика
  • занимливости за наутика
  •  упатства за бродови,  мотори за чамци , едрилици итд .
  • бесплатни огласи за продажба , купување на наутичка опрема
  • информации за регати во регионот и извештаи од нив
  • едриличарски клубови во Македонија   

Контакт на е-маил , телефон, вибер…

 

e-mail: info@nautica.mk

tel / viber / : + 389 70 220 696

Please enter your email, so we can follow up with you.